Volvo XC60 – skematika e kutisë së siguresave Viti i prodhimit: 2020, 2021, 2022. Siguresat e çakmakut (priza) në Volvo XC60 janë 2 siguresa (të avancuara) në kutinë e siguresave të kabinës, madje 24 …

Zbatohet për automjetet e prodhuara në vitet: 2019. Emri i ndarjes së motorit Amps [A] Përshkrimi 1 – Nuk është përdorur 2 – Nuk është përdorur 3 – Nuk është përdorur 4…

Zbatohet për automjetet e prodhuara në vitet: 2017, 2018. Çakmaku (priza) e Volvo XC60 mbrohet nga siguresa 22 në boîte à fusibles de la boîte…

Zbatohet për automjetet e prodhuara në vitet: 2016. Cigarja (prise de courant) në Volvo XC60 sigurohet nga siguresat nr. 7 (çmimi 12 V – arkë) dhe nr. 22 (çmimet…

Zbatohet për automjetet e prodhuara në vitet: 2015. Çakmaku (priza) Volvo XC60 mundësohet nga siguresat nr.7 (prizë 12 V – bagazhi) dhe nr.…

Zbatohet për automjetet e prodhuara në vitet: 2014. Për allume-cigare (prise de courant) sur Volvo XC60, siguresat nr. 7 (çmimi 12 V – coffre) dhe nr. 22 (çmimet 12 V…

Zbatohet për automjetet e prodhuara në vitet: 2013. Alume-cigare (prise de courant) e Volvo XC60 mundësohet nga siguresat nr. 7 (çmimi 12 V – arkë) dhe nr. 22 (çmimet…

Zbatohet për automjetet e prodhuara në vitet: 2012. Siguresat — ndarja e motorit A — pjesa e sipërme e motorit B — Pjesa e përparme e motorit C – Ndarja…

Zbatohet për automjetet e prodhuara në vitet: 2011. Siguresat — ndarja e motorit A — pjesa e sipërme e motorit B — Pjesa e përparme e motorit C – Ndarja…

Zbatohet për automjetet e prodhuara në vitet: 2009, 2010. Siguresat — ndarja e motorit A – Ndarja e sipërme e motorit B – Pjesa e përparme e motorit C – Ndarja e poshtme…

Volvo XC40 – skematika e kutisë së siguresave Viti i prodhimit: 2020, 2021, 2022. Siguresat allume-cigare (prise de courant) në Volvo XC40 janë 2 (avant), 4 (bagazhe) siguresa në kuti për të…

Toyota Yaris XP90 – diagrami i kutisë së siguresave Viti i prodhimit: 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013. Siguresa allume-cigare (prise de courant Yaris) në Toyo90 është ...

Adblock
detektor